Xiaomi Mi 10T і Mi 10T Pro випадково повністю розсекретили

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новачкам мобільних пристроїв гарантовано буде чим приємно порадувати покупців, а сьогодні, онлайн-магазин Amazon в Іспанії випадково розсекретив майбутні новинки, завдяки чому вдалося з’ясувати, чим саме вони порадують всіх покупців. Крім того, на сторінках, присвячених смартфонам Xiaomi Mi 10T і Mi 10T Pro, є їх реальні зображення, які проливають світло на те, як саме конкретно вони будуть виглядати, коли вийдуть на ринок. Новинки оснащені AMOLED-екраном з вбудованим в них сканером відбитків пальців, а володіє він частотою оновлення 144 Гц. Роздільна здатність матриці становить Full HD +, а ємність акумуляторною батареєю складає 5000 мАг, причому вона підтримує технологію швидкої зарядки.

Смартфон Mi 10T Pro побудований на базі флагманського процесора Qualcomm Snapdragon 865 з тактовою частотою 3,1 ГГц, доповненого 8 ГБ оперативної і 128/256 ГБ постійної пам’яті. Що стосується моделі Mi 10T, тобто без приставки «Про», то вона може похвалитися більш слабким процесором, а також 6 ГБ оперативної і тільки 128 ГБ внутрішньої пам‘яті. За попередніми даними, звичайний новий телефон отримає фотокамеру з роздільною здатністю 64 Мп, тоді як в просунутої його версії його роздільна здатність складе 108 Мп. Прямо «з коробки» на нові мобільні пристрої встановлена ​​прошивка MIUI 12 на базі Android 10, проте вже до кінця року її обіцяють оновити до Android 11, тобто до найновішої та актуальної версії ОС від Google з усіх існуючих на ринку.

В даний час сторінки на Amazon, присвячені смартфонам Xiaomi Mi 10T і Mi 10T Pro, видалені. Подібний крок з боку американського онлайн-магазину, який працює в тому числі в Європі, говорить про те, що виявилася розкрита по-справжньому достовірна інформація. Очікується, що дані мобільні пристрої надійдуть у продаж вже в кінці вересня, а купити їх можна буде не тільки на європейській території, завдяки чому максимально широке коло людей гарантовано так чи інакше захоче купити собі цей апарат, оснащений за останнім словом техніки і технологій. Новинка в обох версіях містить в собі чіп NFC для роботи з платіжною системою Google Pay, а також з будь-якими іншими, існуючими на російській території і в інших країнах світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.