Розкрито характеристики 5G-смартфона Motorola з кодовим ім’ям «Київ»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola працює не тільки над флагманськими і іміджевими моделями на зразок розкладачки Razr, 5G-версія якої вийшла буквально днями, але і приділяє увагу бюджетному сегменту. Черговою новинкою компанії може стати смартфон з кодовим ім’ям Kiev. Характеристики пристрою стали доступні інсайдерам ще до анонса.

За даними видання TechnikNews, Motorola Kiev буде побудований на платформі Qualcomm Snapdragon 690. Гаджет отримає 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті з можливістю розширення за допомогою microSD-карт. Також джерело вказує на використання в цій моделі OLED-дисплея Full HD з частотою оновлення 60 Гц. Діагональ екрану не уточнюється.

Що стосується камер, то в якості основної буде використовуватися модуль з трьох датчиків: універсального 48-мегапіксельного Samsung GM1, 8-мегапіксельного Samsung S5K4H7 з телефотолінзамі і 2-мегапіксельного датчика глибини OmniVision OV02B10. Дозвіл фронтальної камери складе 16 Мп. Очікується, що гаджет отримає підтримку 5G і буде працювати під управлінням ОС Android 10. Можливий вихід відразу декількох моделей – з NFC-модулем і без нього.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.