Смартфони

Huawei випустила прошивку EMUI 11 на Android 11 для смартфонів

Share

Нова прошивка може похвалитися поліпшеним призначеним для користувача інтерфейсом, який став краще, ніж раніше. Тепер багато стандартні програми виглядають зовсім інакше, ніж раніше, але краще або гірше стало насправді – сказати складно, так як нова прошивка ще не вийшла. 

Також операційна система EMUI 11 містить в собі підтримку такої функції, як Always on Displays (AOD). Вона була і раніше, однак тепер користувачі можуть встановити на заблокований вимкнений екран телефону будь-яке зображення, відео або GIF-анімацію. Нехай на перший погляд і здається, що це якась дрібниця, але на ділі це не так, тому що для впровадження такої можливості Huawei довелося витратити багато тимчасових ресурсів, щоб змінити популярну і вже знайому багатьом користувачам функцію.

Підхід до роботи з фотографіями в новій операційній системі змінився, ставши набагато зручніше і простіше. Тепер спеціальний новий ШІ сортує всі картинки по різним категоріям, аналізуючи те, що зображено на знімках. Точно така ж функція з’явилася в різних стандартні додатках, в тому числі в таких популярних фірмових, як «Нотатки», «Музика» та інших. Одним з найважливіших нововведень стала функція під назвою Multi-Screen Collaboration 3.0, що дозволяє одночасно використовувати на одному смартфоні відразу два додатки, роблячи це в багато віконному режимі одночасне. На яких саме телефонах виявиться доступна така можливість поки що невідомо, але вона точно з’явиться в складних моделях Mate X і Mate Xs.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також в новітній операційній системі розробники вирішили зробити ставку на посилення безпеки і конфіденційності. Тепер прошивка EMUI 11 містить вбудовані інструменти для запобігання стеження за людьми і шпигунства, в зв’язку з чим користуватися телефонами Huawei стало настільки безпечно, як ніколи раніше до цього самого моменту. Фінальна стабільна версія нової ОС вийде вже в жовтні-листопаді, а в середині вересня, тобто вже через кілька днів, всі бажаючі зможуть взяти участь у тестуванні нової прошивки. Зробити це зможуть власники таких популярних моделей телефонів, як P40, P40 Pro, P40 Pro +, Mate 30, Mate 30 5G, Mate 30 Pro, Mate 30 Pro 5G, Mate 30 RS, а також ряду інших. Які саме конкретно моделі мобільних пристроїв отримають нову ОС, засновану на Android 11, поки що невідомо,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    iPhone SE 4 буде коштувати дорожче, ніж його попередник

    Згідно з інформацією iPhone SE 4 буде коштувати трохи дорожче, ніж його попередник, але Apple…

    21.05.2024

    Топ-3 способи захисту будь-якого смартфону від злому

    Атаки на мобільні пристрої стають все більш масовими, і прислухайтеся до порад кіберспеціалістів про те,…

    21.05.2024

    iPhone 17 Ultra отримає дизайн в стилі Google Pixel 8 Pro

    Apple планує кардинально змінити дизайн iPhone 17 Ultra, взявши на озброєння ідеї від Google із…

    21.05.2024

    Ось чому Windows XP небезпечно використовувати у 2024 році

    Використання застарілих операційних систем, таких як Windows XP, може становити значний ризик безпеки користувачів при…

    20.05.2024

    Як швидко зарядити смартфон – поради

    Довга заряджання батареї мобільного пристрою дратує багатьох людей. Проблема в тому, що користуватися гаджетом, що…

    20.05.2024

    5 найкращих смартфонів Xiaomi на весну 2024 року

    Ресурс TechRadar назвав п'ятірку найкращих смартфонів від китайського техногіганта Xiaomi. Xiaomi 14 названий найкращим з…

    20.05.2024