Новий смартфон Motorola приємно вразив своєю ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За кілька годин до офіційної презентації німецький інсайдер Роланд Квандт розкрив повністю всі подробиці про новий смартфон Moto G9 Plus від Motorola. Він опублікував якісні зображення, характеристики і європейську ціну пристрою.

Moto G9 Plus отримав 6,81-дюймовий LCD-дисплей зі співвідношенням сторін 20: 9 і роздільною здатністю 2400×1080 пікселів. У кутку екрану знаходиться невеликий отвір під фронтальну камеру з роздільною здатністю 16 Мп. Зверху і знизу розташувалися стереодинаміки, що забезпечують об’ємне звучання.

Виробник робить велику ставку на фото- і відеоможливості пристрої, тому на корпусі є окрема кнопка для управління камерою. На тильній стороні розташовується блок з чотирма об’єктивами. Основна камера має роздільну здатність 64 Мп і діафрагму f / 1.7 для отримання якісних знімків при нестачі світла. Додатково смартфон оснащений 8-мегапіксельною ультраширококутний камерою з апертурою f / 2.2 і двома модулями по 2 Мп для портретних і макрознімків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В якості апаратної платформи використовується восьмиядерний процесор середнього рівня Qualcomm Snapdragon 730G, що працює на частоті до 2,2 ГГц. Смартфон оснащується досить скромними за сучасними мірками 4 ГБ оперативної пам’яті і накопичувачем на 128 ГБ з можливістю розширення картами microSD. За автономність відповідає великий акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 30 Вт. Відповідний адаптер входить в комплект поставки. «З коробки» апарат поставляється з Android 10 і фірмовими надбудовами Motorola.

В Європі Moto G9 Plus буде коштувати € 299 (біля 10 000 гривень).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.