Компанія Xiaomi запатентувала смартфон з дуже незвичною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники мобільних пристроїв продовжують працювати над новими дизайнерськими ідеями. Відповідно до цього, китайська компанія Xiaomi оформила патент на дизайн смартфона, який включає в себе дві спливаючі камери, призначені для роботи як в якості задньої, так і в якості фронтальної камери, повідомляє LetsGoDigital.

Концептуальні зображення, додані до заявки на патент, демонструють смартфон з плоским екраном і дуже вузькими рамками. Датчики камери не помітні ні на передній панелі, ні на тильній стороні пристрою. Замість цього компанія вибрала висувний механізм для розміщення датчиків камери.

Обидва датчика камери висуваються під кутом, аналогічно тому, що ми бачили на камері OPPO Shark-Fin. Оскільки на обох сторонах висувного механізму є датчики, в телефоні всього чотири об’єктива камери – два спереду і два ззаду. LED спалах розміщений в верхній частині смартфона на зворотному боці, прямо під областю, де розташовані спливаючі датчики камери. У телефоні також є стереодинаміки і порт USB-C внизу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Xiaomi вже є кілька смартфонів, що використовують висувний механізм для фронтальної камери в лінійці Mi, деякі пристрої продаються під брендом Redmi. Буде цікаво подивитися, чи дійсно компанія піде далі і випустить телефон з подвійним висувним механізмом для передньої і задньої камери.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.