Стало відомо які версії iPhone 12 представлять нейпершими

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, Apple збирається представити чотири моделі iPhone 12 з OLED-дисплеями, включаючи iPhone 12 з екраном діагоналлю 5,4 дюйма, iPhone 12 Max і iPhone 12 Pro і 6,1-дюймовими екранами, а також 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro Max.

Через затримки з поставками і виробництвом Apple, за чутками, довелося рознести випуск нових iPhone в цьому році. Авторитетне видання DigiTimes стверджує, що нова лінійка iPhone може надійти в продаж в два етапи: спочатку на ринок вийдуть iPhone 12 Max і iPhone 12 Pro з 6,1-дюймовими екранами, а пізніше з’явиться недорогий iPhone 12 з 5,4-дюймовим дисплеєм і старша версія iPhone 12 Pro Max з 6,7-дюймовим екраном.

З іншого боку, Bloomberg раніше повідомив, що Apple спочатку випустить доступніші 5,4- і 6,1-дюймові смартфона, а за ними підуть більш дорогі 6,1-дюймові і 6,7-дюймові смартфони лінійки Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Джон Проссер (John Prosser) днями заявив, що смартфони iPhone 12 будуть представлені на заході, який відбудеться на тижні, що стартує 12 жовтня. При цьому недорогі смартфони стануть доступні для попереднього замовлення через тиждень після цього. Проссер стверджує, що Pro-версії iPhone 12 стануть недоступними до листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.