Xiaomi почала продавати ігровий смартфон Black Shark 3S з 16 ГБ ОП і 512 ГБ флеш пам’яті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ігровий смартфон Black Shark є одним з найбільш перспективних і цікавих проєктів, який фінансується компанією Xiaomi. У цю лінійку входять ігрові смартфони, які можуть скласти конкуренцію таким пристроям, як серія ASUS ROG або Red Magic від Nubia.

Виробництво геймерських пристроїв пов’язане з деякими складнощами. Для такої лінійки продуктів потрібен особливий і впізнаваний дизайн, більш просунута система охолодження і найпотужніші комплектуючі. Серія смартфонів Black Shark відповідає всім цим умовам.

Починаючи з сьогоднішнього дня технологічний гігант випустив нову версію Black Shark 3S з 16 ГБ оперативної пам’яті і 512 ГБ внутрішньої пам’яті на борту. Вартість ґаджета складе 4799 юанів, що в перекладі на американську валюту складе 702 долари США.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник оснастив свій ґаджет 6,67-дюймовим дисплеєм з AMOLED матрицею від Samsung. Частота оновлення новинки складе 120 Гц. Новинка отримала новітній процесор Snapdragon 865, а ємність акумулятора склала 4720 мА * год, також передбачена швидка зарядка на 65 Вт. Пристрій буде працювати під управлінням ОС Android 10 з оболонкою Joy UI 12.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.