Названа офіційна дата презентації першого смартфона з двома екранами LG Wing

Нещодавно ми повідомили про підготовку до випуску смартфона LG Wing. Це був флагманський пристрій з двома екранами і досить унікальним дизайном. Тепер компанія нарешті підтвердила комерційну назву новинки, а також повідомила офіційну дату презентації революційного пристрою. Згідно зі звітом TheElec, південнокорейський технологічний гігант остаточно назвав LG Wing сьогодні (7 вересня 2020 року). Крім того, компанія також планує обрати близько 300 користувачів для безкоштовного ознайомлення з продуктом на термін до чотирьох тижнів. Запуск пристрою відбудеться 14 вересня 2020 року, про що ми раніше повідомляли.

На жаль, в даний час про пристрій практично нічого невідомо. Нам доведеться почекати до запуску, щоб отримати більш детальну інформацію, таку як специфікації, хоча, за чутками, смартфон буде оснащений центральним процесором серії Snapdragon 700 (ймовірно, SD765G). На новинку покладені великі очікування через унікальність дизайну і механізму подвійного дисплея.

На відміну від попередніх концептів LG, на цей раз верхня частина дисплея буде повертатися на 90 градусів, а також пропонує можливість розміщення другого екрану позаду нього. Подібний форм-фактор пропонували деякі розкладачки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.