Redmi готує новий хіт – смартфон з екраном 120 Гц за $150

Як пише китайське джерело з посиланням на місцевого перевіреного інсайдера, компанія Xiaomi в особі бренду бюджетних моделей Redmi готує новий смартфон. Його особливістю стане зовсім невисока ціна при використанні екрану з кадровою частотою 120 Гц.

Судячи з того, як розвиваються події в галузі, скоро ми побачимо багато смартфонів з акумулятором близько 5000 мАг, багатомодульною камерою, екраном з кадровою частотою 120 Гц і 5G. Одним з перших представників нової хвилі може стати новий пристрій Redmi. Як повідомляється, він отримає IPS-екран діагоналлю 6,67 дюйма з роздільною здатністю 2400 х 1800 пікселів з кадровою частотою 120 Гц і частотою зчитування сенсора 240 Гц. Дисплеї з настільки високою кадровою частотою – поки прерогатива досить дорогих моделей, але ціна новинки, за даними джерела, буде знаходитися в межах 1000 юанів, тобто не перевищить поріг в $150.

З огляду на те, що мова йде про Redmi, інші параметри теж повинні бути на рівні. Логічно чекати все те, про що було сказано вище: багатомодульну камеру, акумулятор великої ємності і 5G. Очікується, що апаратним базисом моделі виступить одна з однокристальних систем MediaTek – Dimensity 820 або Dimensity 720.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.