Xiaomi відновила функцію запису розмови на флагманських смартфонах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi повернула в свої флагманські смартфони функцію запису дзвінків. Підтримка опції з’явилася в додатку Google Phone.

Перші згадки про нову функцію з’явилися ще на початку 2020 року. Це говорить про те, що її розробкою компанія Google займалася давно. Спочатку підтримка поширилася на фірмові моделі Google Pixel, пізніше опція стала доступна для власників певного списку Nokia. Тепер інсайдери повідомили, що інструмент вже поширюється на користувачів топових смартфонів Xiaomi.

Примітно, що девайси цього китайського виробника, що функціонують на базі власної операційної системи MIUI, спочатку поставляються з інструментом, призначеним для запису телефонних розмов, проте останні моделі компанії, які продаються за межами Піднебесної, мають встановлені програми, якими замінено аналогічні сервіси Xiaomi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Профільні ЗМІ повідомляють, що функція запису дзвінків в Google Phone стала знову доступною для міжнародних версій Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9S і Redmi Note 9 Pro. При цьому є інформація, що в окремих випадках опція зникає після перезавантаження девайса. Це може говорити про те, що розробник в даний момент активно тестує роботу інструменту і незабаром він стане доступний повсюдно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.