Опубліковані якісні зображення майбутнього флагмана Samsung Galaxy S21

Зовсім недавно Samsung анонсувала свої свіжі флагмани – Galaxy Note 20 і Galaxy Note 20 Ultra. Але незважаючи на це, в мережі вже встигли опублікувати якісні зображення майбутнього флагмана компанії – Samsung Galaxy S21.

Якщо грунтуватися на них, то можна зрозуміти, що колишні чутки про небажання корейської компанії радикально міняти зовнішній вигляд пристрою є правдивими. На рендера видно, що пристрій отримає точно таку ж передню панель, яка була представлена в Galaxy S20, в той час як задня частина буде більше нагадувати Samsung Galaxy Note 20.

Окремої уваги варта наявність стилуса S Pen на представлених рендера. Цілком ймовірно, що новенький Galaxy S21 і справді отримає підтримку даного аксесуара: більш ранні чутки говорили, що компанія відмовиться від випуску лінійки Galaxy Note в 2021 році на догоду появи S Pen в Galaxy S. Правда це чи ні, дізнаємося через кілька місяців – найімовірніше за все, анонс Samsung Galaxy S21 відбудеться, як і завжди, в рамках презентації Galaxy Unpacked в лютому 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.