Sony Xperia 5 II показали на промо-відео

Випуск Sony Xperia 5 II запланований на 17 вересня, але ми вже бачили майже всі, якщо не всі, характеристики і ключові функції. І що просочилося промо-відео тут, щоб підтвердити більшу частину того, що ми знаємо на даний момент.

У ролику підкреслюються мультимедійні та ігрові можливості телефону. Телефон настільки універсальний, що ви можете насолоджуватися улюбленими фільмами і музикою, а також впоратися практично з усім, що ви на нього кидаєте. Дисплей з частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку на дотик 240 Гц, подвійні фронтальні стереодинаміки і програмне забезпечення для поліпшення ігрового процесу, яке дає вам детальний контроль над телефоном під час гри. Аудіороз’єм 3,5 мм теж нікуди не дінеться.

Звичайно, в короткому, відео упускаються можливості фото- і відеозйомки. Xperia 5 II може знімати уповільнене відео 4K зі швидкістю 120 кадрів в секунду, пропонує серійну зйомку з автофокусом зі швидкістю до 20 кадрів в секунду, а також ви можете редагувати відео на OLED-екрані з точною передачею кольору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.