Європейські флагмани Samsung виявилися більш схильні до перегріву, ніж американські

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Блогер Зак Нельсон (Zach Nelson), відомий по YouTube-каналі JerryRigEverything, розкрив дві версії Galaxy Note20 Ultra – американську і європейську. Він виявив, що смартфони отримали різні системи охолодження, порівняв їх з продуктивності і по температурі роботи. В результаті європейська версія Note20 Ultra з фірмовим Exynos виявилася більш схильна до перегріву, і, мабуть, це залежить не від системи охолодження, а від процесора.
Європейська версія Galaxy Note20 Ultra з процесором Exynos 990, як з’ясувалося, отримала систему охолодження на основі мідної випарної камери. А ось американський смартфон з процесором Snapdragon 865 Plus – нову графітову підкладку. Насамперед Зак протестував два смартфона в бенчмарку. Версія з Snapdragon очікувано виявилася швидше. Блогер також виміряв температуру смартфонів, Пристрій з Exynos 990 було гаряче, причому в області процесора.

Потім Зак поміняв системи охолодження в двох Galaxy Note20 Ultra місцями. Серйозного ефекту це на смартфон з Exynos не зробило. Графитовая підкладка проблем пристрої з фірмовим чіпом не вирішує. А значить, вся справа в Exynos 990.

Варто відзначити, що в Україні продається версія з фірмовим чіпом Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.