Компанія Vivo розробила нестандартний смартфон-хамелеон

Vivo розробила нестандартний смартфон-хамелеон
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Vivo розробила незвичайний смартфон, його головна особливість − задня панель, яка може змінювати забарвлення. Розробники бренду Vivo випустили короткий відеоролик, в якому показали прототип і розповіли про принципи роботи технології. Зразок в ролику показував перехід від темно-синього до сріблясто-білого кольору.

Це стало можливим завдяки використанню принципів електрохромізму. Технологія дозволяє змінювати колір і прозорість скла в залежності від прикладеної напруги. В цьому випадку задня панель являє собою конструкцію з двох скляних листів, між якими встановлені два електродних листа, а посередині – електрохромна плівка. Після подачі напруги змінюється щільність, що призводить до зміни світла, що проходить крізь плівку.

Декілька днів тому в мережі з’явилася інформація про невідомий смартфон, здатний змінювати забарвлення задньої панелі, і тепер ми знаємо виробника. Компанія поки не озвучила назву моделі, але, судячи по розташуванню камери і дизайну, це може бути Vivo S7 5G. Наскільки Vivo близька до запуску – поки теж невідомо. Чекаємо нових подробиць.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.