Витік цін та фото смартфона Poco X3 NFC

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi запустить смартфон Poco X3 NFC 7 вересня. Попередні звіти показали, що номер моделі цього мобільного пристрою – M2007J20CG. Інсайдер поділився скріншотами сертифікації TUV тієї ж моделі. Звіти показали, що існує два варіанти телефону. Він також поділився фотографіями смартфона. У той же час ціни двох конфігурацій Poco X3 з’явилися на сайті інтернет-магазину на Філіппінах.

Видання Technoclast, яке виявило інформацію про ціни новинки, змогло знайти два варіанти телефону на Shopee.com. Як видно на скріншотах, опублікованих в публікації, стандартна версія Poco X3 NFC була знайдена з вартістю 10 990 PHP (~ $126), тоді як версія Poco X3 NFC Premium була вказана за ціною 12 990 PHP (~ $268). Перелік стандартних і преміальних версій Poco X3 NFC більше не доступний на сайті філіппінського продавця. Видання не змогло повідомити про відмінності між двома варіантами.

Poco X3 NFC стане першим смартфоном, на якому буде встановлено недавно представлений процесор Snapdragon 732G. У телефоні є масивна батарея ємністю 5160 мАг і підтримка швидкої зарядки 33 Вт. Телефон може поставлятися з 8 ГБ оперативної пам’яті і до 256 ГБ флеш-пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.