Топ-менеджер Xiaomi розкритикував Apple за автономність iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Деякий час назад в мережі з’явилося безліч нових чуток, в яких в тому числі розповідалося про “нутрощі” прийдешньої лінійки iPhone 12. Грунтуючись саме на цій інформації топ-менеджер Xiaomi розкритикував Apple за автономність нових флагманів компанії.

Так, глава відділу програмного забезпечення Xiaomi Чжан Гоцюань опублікував на особистій сторінці в китайській соцмережі Weibo пост , в якому в досить різкій формі звернувся до конкурентам: “Такі ємності акумуляторів з 5G, хей! І буде вам сором! ” . Принаймі, таким чином фахівець натякнув, що 2 815 мАг, якими, згідно з чутками, буде оснащуватися iPhone 12 Pro 5G – це вкрай мало для смартфона, що підтримує мобільні мережі п’ятого покоління. Це ж підтверджують його слова, які говорять про те, що “2. 000 надійніші, ніж 4000” .

Нагадаємо, що останні витоку стверджують, що лінійка iPhone буде представлена ​​наступними моделями: iPhone 12 з 5,4-дюймовим екраном і акумулятором 2 227 мАг, iPhone 12 Max з 6,1-дюймовим екраном і акумулятором 2 775 мАг, iPhone 12 Pro з таким же екраном і акумулятором 2 815 мАг, а також iPhone 12 Pro Max з 6,7-дюймовим екраном і акумулятором 3 687 мАг.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.