Microsoft Defender – антивірус з Windows 10 вийшов на Android

У магазині Google Play з’явився додаток під назвою Microsoft Defender, а являє він з себе антивірус з Windows 10, призначений для смартфонів і планшетів на базі операційної системи Android. Це антивірусне програмне забезпечення забезпечує оптимальну ступінь захисту інформації користувачів, запобігаючи проникнення шкідливого ПЗ в мобільний пристрій. Важливо зауважити, що дана програма є в повній мірі безкоштовною, тобто за неї зовсім нічого не потрібно платити, і це, звичайно, є величезним дуже важливим плюсом, яким всі користувачі так чи інакше точно залишаться більш ніж задоволені.

Проте, нехай дана програма і є в повній мірі безкоштовною, проте вона містить в собі один дуже важливий і значний недолік, являє який з себе потребу в передплаті Microsoft 365 E5. Тільки при наявності такої корпоративної підписки, призначеної для доступу до офісного пакету, можна користуватися будь-яким чином даними антивірусним програмним забезпеченням, призначеному для вкрай широкого кола різних самих різних електронних пристроїв, що працюють на Android. Випущена програма працює на смартфонах, планшетах, ноутбуках і інших електронних пристроях, яких в даний час неймовірно багато на будь-який смак і колір.

При необхідності, крім стандартних захисних функцій, через Microsoft Defender для Android можна включити захист інтернет-трафіку від перехоплення шляхом його пропускання через VPN. Функціональні можливості цього програмного забезпечення, за словами розробників, будуть розширюватися, тобто в додаток додаватимуть все більше і більше різних нових функцій і можливостей. Це програмне забезпечення локалізовано на багато мов, а завантажити його без зайвих складнощів і труднощів можна з магазину Google Play, де воно є для безкоштовного завантаження. Головне розуміти і враховувати, що через роботу у фоновому режимі на постійній основі, будь-який мобільний пристрій при використанні будь-якого антивіруса з активною, а не пасивною системою захистом, буде трохи швидше розряджатися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.