Компанія Apple відвантажить на 5 мільйонів iPhone 12 менше, ніж iPhone 11- Digitimes

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як зазначалось раніше, через пандемію коронавірусу у виробничих партерів Apple виникли труднощі у масовому виробництві компонентів, проблеми з ланцюжком поставок, відкладений запуск і інші фактори можуть призвести до значного зменшення обсягів поставок смартфонів лінійки iPhone 12 в порівнянні з минулорічною серією iPhone 11.

Мережі інформатори стверджують, що до кінця цього року Apple збирається відвантажити 63-68 млн пристроїв по всьому світу. Якщо обсяги поставок увійдуть в цей діапазон, то це буде означати відставання приблизно на 5 млн одиниць, в порівнянні з кількістю доставлених iPhone 11 за аналогічний період минулого року. За словами авторитетного інсайдера Джона Проссера та інших аналітиків, продажі смартфонів Apple можуть стартувати в середині або кінці осені. Це не маркетингова політика, а необхідність, викликана ситуацією в світі. Тому немає нічого дивного в тому, що компанія дійсно скоротить обсяги поставок.

Нагадаємо, анонс нової лінійки iPhone 12 очікується 10-го вересня, це стало відомо через випадково опублікованому анонсу заходу на Ютуб-каналі Apple. Крім того, мережевий інформтаор Джон Проссер раніше говорив про те, що у вересні відбудеться презентація годинників і планшетів Apple, але підкреслював можливість перенесення дати презентації смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.