Експерт прокоментував негативну інформацію про новий iPhone 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт прокоментував негативні інсайда про новий iPhone 12. Наприклад, творці повідомляють про новий інтерфейс, що має додаткові додатки. Але вже зараз скептики готові розкритикувати модель.

Зокрема, користувачам Мережі стали доступні подробиці, які можуть не сподобається потенційним покупцям. Ходять чутки, що незважаючи на наявні дисплеї з частотою оновлення в 120 Гц, нові iPhone 12 оснастять екранами в 60 Гц. Також власникам старих моделей, що володіють великою потужністю батареї, не сподобається те, що новий пристрій буде розряджатися дуже швидко і його часто доведеться заряджати.

Відповідно до твердження, часто деяка інформація знаходить підтвердження, проте, як правило, це виявляється хайп. В даному випадку можна розраховувати на правдивість деяких повідомлень, так як є люди, які поінформовані і мають доступ до заводам в Китаї. Що стосується потужності батареї, то експерт упевнений, що Apple здатний інакше витрачати енергію, а оптимізація системи може бути набагато краща, ніж очікується. Експерт повідомив, що компанія Apple не має наміру стати передовою. Головною її метою є високий дохід. Нові технології будуть проходити через неї дозовано.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціаліст прокоментував ймовірність неповної комплектації пристрою, зокрема, поставки смартфона без зарядного пристрою. Він нагадав, що iPhone 11 Pro також надійшов у продаж з швидкою зарядкою. При цьому стандартну модель пропонували зі звичайним зарядним пристроєм. Фахівець не став виключати, що виробник має намір і далі розвивати цю концепцію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.