У 2018 році Apple знизить ціну на iPhone X і iPhone 8 через низький рівень продажу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники тайванської аналітичної компанії DigiTimes стверджують, що вже в 2018 році керівництво Apple має намір знизити вартість флагманів, що вийшли в цьому році. Йдеться про iPhone 8 і 8 Plus до 50%. Також здешевлення торкнеться і топового iPhone X. Згідно з наявною інформацією, відповідні заходи покликані надати імпульс продажу, адже вони не влаштовують керівництво компанії.

Відповідну думку також розділяють і інші експерти, які очікують, що ціни на смартфони від «яблучного» бренду почнуть падати, починаючи вже з наступного року. Аналітики наполягають на тому, що Apple повідомить про це в ході чергового заходу для преси, яке скличуть для презентації чергового гаджета з лінійки пристроїв, вироблених Apple.

Після того, як ціни на телефони впадуть iPhone X, iPhone 8/8 Plus стануть значно більш доступні широкому колу покупців, що має збільшити коефіцієнт реалізації. На сьогоднішній день ситуація для Apple не те щоб плачевна, але вельми незвична. Одвічний конкурент компанії Google зміг обійти з продажу iPhone X зі своїм Google Pixel 2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело: VladTime

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.