Стало відомо коли вигідно буде купити iPhone SE 2020

В Інтернеті з’явилася інсайдерська інформація про те, що останній смартфон iPhone SE знову стане значно дешевшим. Його вартість впаде на 10-15%, опустившись до 350 доларів у бюджетній версії.

Цю інформацію надав інсайдер від Apple, чиї “прогнози” справджуються із завидною регулярністю – користувач соціальної мережі Twitter з ніком Apple Lab. Багато видавців напрочуд позитивно відреагували на цю інформацію, знайшовши в ній багато доказів і вважаючи її дуже важливим фактом в офіційних заявах. Хоча сама компанія Apple не підтвердила дані.

За даними Apple Lab, зниження ціни можна очікувати відразу після прем’єри флагманських моделей із серії – iPhone 12. Причиною такого падіння, ймовірно, буде негативна реакція громадськості на iPhone SE, коли він з’явиться – не всім користувачам сподобався редизайн телефону. чохол від попередніх моделей iPhone, а за якістю він значно поступається провідним продуктам лінійки. У будь-якому випадку, на даний момент iPhone XR коштує 550 і коштує до 500 доларів дешевше. Те ж саме відбудеться з iPhone SE – з нинішніх 400 ціна впаде до 350 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.