Аналітики підтвердили, що Apple буде поставляти iPhone 12 без зарядного пристрою і навушників

Аналітики підтвердили, що Apple буде поставляти iPhone 12 без зарядного пристрою і навушників

Як раніше повідомлялось, в майбутній лінійці iPhone 12 від бренду Apple відбудеться масштабний редизайн. Цьогоріч компанія повинна представити аж чотири нових моделі iPhone, проте, схоже, техногігант планує продавати смартфони без аксесуарів, в тому числі  без зарядного пристрою і навушників. Як зазначає, дослідницька тайванська  компанія TrendForce, серія iPhone 12 справді може комплектатися без навушників та зарядного пристрою в комплекті.

Останні новини TrendForce підтверджують широко поширені в минулому чутки про те, що iPhone 12 серії буде поставлятися без навушників і зарядного пристрою. Дослідницька компанія припускає, що виробництво iPhone 12 буде дорожчим для Apple через підтримку 5G, тому вона буде витягувати аксесуари з коробки, щоб знизити вартість.

Apple випустить новий швидкий зарядний пристрій на 20 Вт з iPhone 12, який продаватимуть окремо. Мінг-Чі Куо заявляє, що вартість на iPhone 12 будуть аналогічні цінам на iPhone 11. Якщо це правда, то iPhone 12 буде вартувати 699 доларів, iPhone 12 Pro буде вартувати 999 доларів, а iPhone 12 Pro Max буде доступний в США за ціною 1 999 доларів. Проте, якщо вірити останньому звіту TrendForce, з точки зору цін, ми побачимо підвищення на 50-100 доларів для кожної моделі.

Аналітики підтвердили, що Apple буде поставляти iPhone 12 без зарядного пристрою і навушників

Якщо iPhone 12 буде поставлятися без аксесуарів, Apple зробить акцент на екологічні переваги. До того ж коробка пристрою буде набагато тоншою, ніж на даний момент. Оскільки Apple не включає навушники в комплект, цей крок в підсумку також підвищить продажі AirPods. Зверніть увагу, що, згідно з минулим звітом, компанія як і раніше буде включати в комплект кабель Lightning / USB-C.

Очікується, що iPhone 12 Pro надійде в продаж через місяць або два після презентації, до кінця жовтня і початку листопада. Затримка пов’язана з модемами 5G. Однак останнє слово залишається за компанією, і ми дізнаємося про це в найближчі тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.