OPPO розробляє смартфон з екраном-слайдером

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в 2019 році телефони зі складним дисплеєм очолювали нову гонку інновацій на ринку. З тих пір різні OEM-виробники випустили свої пропозиції, а останнім часом вони намагаються зробити такі пристрої менш громіздкими і більш практичними. Тепер, недавній патент Oppo, оприлюднений LetsGoDigital, демонструє компактний смартфон з механізмом слайдера, який розширює дисплей мобільного пристрою.

Китайський технологічний гігант подав патент на смартфон в CNIPA (Національне управління інтелектуальної власності Китаю). Документація складалася з 28 зображень продукту, а також короткого опису. На зображеннях можна побачити футуристичний і надзвичайно компактний телефон, дисплей якого можна розширити. Гаджет має квадратний форм-фактор, тому його можна носити в кишені.

Але найцікавішим його аспектом, безумовно, є розширюваний дисплей, який виступає за виїмку зверху. Ззаду також можна побачити модуль потрійний камери, який піднімається разом з ним. З боків пристрою є подовжена кнопка, яка може служити для включення цього механізму висування. У той час як аналогічні смартфони з розширюваним дисплеєм були помічені і раніше, у запатентованого пристрою Oppo дисплей розширюється трохи більше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.