В мережі показали всі характеристики і ціну моделі iPhone 12 Pro Max

Чутки приписували смартфонам Apple нового покоління датчики (або як мінімум один датчик) зображення набагато більш високою роздільною здатністю – 48 Мп замість 12. За фактом же роздільна здатність матриці склало всього лише 16 Мп! Це випливає з нового витоку, дані в якій – явно офіційні.

Незрозуміло як, але джерелу вдалося зробити скріншоти офіційного сайту Apple ще до того, як на ньому з’являться дані про iPhone 12. Явно не обійшлося без внутрішньої витоку, але нам це тільки на руку – є можливість оцінити специфікації iPhone 12 Pro Max ще до його прем’єри. На всіх зображеннях нижче в колонці зліва – характеристики iPhone 11 Pro, праворуч – характеристики iPhone 12 Pro Max.

Як видно, модель нового покоління отримала екран OLED Super Retina XDR діагоналлю 6,7 дюйма. Роздільна здатність «камери» – 16 Мп. При цьому набір об’єктивів (ширококутний, надширококутний і телевік) збережений, світлосила теж не змінилася. Крім цього, підтверджена однокристальна платформа Apple A14 і захист від зовнішніх впливів відповідно до ступеня IP68.

Загалом, iPhone 12 Pro Max, звичайно ж став кращим (при автономності на 2 години більше, ніж у попередника, новинка підноситься як найдовше тримає заряд, до того ж є підтримка 5G, нова потужна SoC), але в плані як мінімум камери хотілося б більше. Що до ціни, то вона стартує з позначки $ 1100. І це повністю співвідноситься з попередніми витоками.

Джерело, яке опублікувало ці дані, обіцяє більше подробиць про інші iPhone 12 в найближчі дні. Чекаємо!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.