В Китаї представили незвичайний смартфон із 90-Гц дисплеєм і фронтальною камерою на 48 Мп

Китайська компанія Infinix розширила лінійку фірмових смартфонів новою моделлю середнього класу під назвою Zero 8. Особливостями гаджета стали продуктивний процесор MediaTek, екран з підвищеною частотою оновлення, подвійна фроналка і оригінальний дизайн модуля основної камери з 64-мегапіксельним датчиком.

Апарат оснащений 6,85-дюймовим IPS-дисплеєм з частотою оновлення і дискретизації сенсора 90 і 180 Гц відповідно. На екрані знаходиться овальний виріз для подвійного селфі-модуля, роздільна здатність датчиків якого становить 48 і 8 Мп. На тильній панелі пристрою розмістився блок основної камери в формі ромба, який включає чотири сенсора і світлодіодний спалах. 64-мегапіксельний головний датчик Sony IMX686 отримав підтримку записи 4K-відео і цифрову стабілізацію (EIS). Навколо нього розташувалися ширококутний модуль з роздільною здатністю 8 Мп і два додаткових датчика на 2 Мп. 

Infinix Zero 8 побудований на базі мобільної платформи Helio G90T, має 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті, обсяг якої може бути збільшений за допомогою карти microSD. Смартфон працює під управлінням прошивки Infinix X OS 7 на базі Android 10. Новинка отримала акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 33 Вт. За безпеку апарату відповідає сканер відбитків пальців, розміщений на бічній грані корпусу.

Infinix Zero 8 надійде в продаж в Китаї в понеділок, 31 серпня, за ціною $ 250.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.