Xiaomi демонструє прототип смартфона з вдосконаленою камерою під екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Підекранна камера стане наступним великим досягненням індустрії смартфонів. Компанії дуже старанно працюють над удосконаленням інтегрованих в дисплей камер через важливість естетичного оновлення, яке вони вносять в смартфони. Без перфорації екранний простір розшириться, а дизайн телефонів помітно покращиться. Генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь повідомив, що версія другого покоління технології камери під екраном була розроблена в жовтні 2019 року. І сьогодні він анонсував нову версію технології третього покоління, яка, на його думку, майже ідеальна і порівнянна з традиційною камерою для Селфі.

У докладному пості компанії Xiaomi є пояснення, як було досягнута «майже ідеальна» якість підекранної камери третього покоління. Першим двом поколінням вдалося зробити дисплей над передньою камерою прозорим, жертвуючи щільністю пікселів в цій області. Фактично, щільність пікселів дисплея над камерою становила 50% в порівнянні з іншою частиною екрану. У ранніх версіях технології резервувався тільки 1 піксель з 4, оскільки залишилися три пікселя потрібно було зробити їх прозорими для кращої передачі світла, змінивши його внутрішню структуру і матеріал.

Однак версія третього покоління вирішує цю проблему за рахунок використання самостійно розробленої системи компонування пікселів. Компанії вдалося добитися світлопропускання через зону субпіксельного проміжку. Крім того, компанія подвоїла кількість пікселів як в вертикальному, так і в горизонтальному положенні, щоб досягти загальної щільності пікселів, аналогічної решті дисплея.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.