В Мережу виклали розпаковку лімітованої серії смартфона iQOO 5 Pro BMW Edition

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно китайська компанія iQOO повідомила про те, що уклала договір партнерства з BWM M Motosport, через деякий час після заяви з’явилися новини про швидкий вихід смартфона iQOO 5 Pro BMW Edition . Тоді в Мережі виклали перший і єдиний тизер майбутнього прстрою. А зараз же, користувач в твіттері з ніком @ BestTecher1 виклав у Мережу знімок, який розкриває вид коробки від смартфона і його повну комплектацію.

https://twitter.com/BestTecher1/status/1298592434448994304?s=20

Користувач виклав дві фотографії, що відрізняються дизайном самого пристрою. Одне виконано в темних тонах, друге – в світлих з нанесеною вертикальною смугою у фірмових кольорах компанії BMW.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, технічні характеристики iQOO 5 Pro BMW Edition, підкреслимо, що пристрій одержав AMOLED-дисплей 6,56 дюйма з частотою оновлення в 120 Гц, сучасну оперативну пам’ять стандарту LPDDR5 і вбудовану флеш пам’ять UFS 3.1. Крім того, є відомості про підтримку NFC і Wi-Fi 6, технології швидкої зарядки на 120 Вт, а ємність акумулятора складе 4000 мАг.

На жаль, на сьогоднішній день ця вся інформація про спеціальне видання iQOO 5 Pro BMW Edition. Однак очікувати, що дана модель буде сильно відрізнятися від базової iQOO 5 Pro, не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.