Фото першого смартфона TCL з невидимою камерою

Виробники смартфонів роками намагались представити пристрої з датчиками камери під дисплеєм, і тепер технологія, нарешті, готова для використання на комерційному смартфоні. ZTE підтвердила, що 1 вересня компанія випустить свій смартфон Axon 20 5G, що зробить його першим в світі пристроєм з інтегрованим в екран датчиком камери. Інші компанії, такі як OPPO і Xiaomi, також працюють над аналогічною технологією.

TCL також працює над реалізацією технології, як було показано в патентній заявці пару місяців назад. Проте, здається, що компанія досить амбітна в цьому відношенні і не зупиняється на інтегрованій фронтальній камері, а хоче приховати всі об’єктиви. Новий патент концепції дизайну смартфона, поданий TCL, був опублікований в Інтернеті без будь-яких видимих ​​датчиків камери на пристрої – ні на передній, ні на задній стороні. Патент, про який вперше повідомив портал LetsGoDigital, також включає ескізи продуктів, що дають нам уявлення про телефон.

На зображеннях показаний смартфон з відносно більш товстими рамками навколо дисплея. Безумовно є датчик камери в екрані, принаймні, для фронтальної камери. Але що цікаво, на задній стороні модуля камери не видно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.