Новий флагман Sony показаний на якісному зображенні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наступного тижня в Берліні пройде щорічна виставка побутової електроніки IFA 2020 року, де очікується презентація нових смартфонів Sony. І хоча сама компанія ще не зробила ніяких анонсів, в мережі з’являється все більше витоків, що підтверджують це. Зокрема, авторитетний інсайдер Еван Бласс опублікував зображення пристрою.

На представленому рендері показаний Sony Xperia 5 II. Як і було з Xperia 1 і  Xperia 1 II, відмінності від торішнього Xperia 5 мінімальні. Одне з головних – напис Zeiss T * в області камери. Не виключено, що новинка буде відрізнятися від попередника ще і розмірами.

Судячи по зображенню, Xperia 5 II збереже витягнутий екран із співвідношенням сторін 21:9, окремий сканер відбитків на правій грані і розташовану там же виділену кнопку для управління камерою. Основна камера, як і в попереднику, потрійна. Правда, на рендері не видно ToF-датчика, яким був оснащений Xperia 1 II.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про технічні характеристики новинки нічого не повідомляється, але, судячи з минулого року, Xperia 5 II буде мало чим відрізнятися від Xperia 1 II. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.