Відбувся анонс флагмана Sony Xperia 8 Lite – топова камера за $280

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony офіційно анонсувала смартфон Sony Xperia 8 Lite, який отримав такий же корпус і основні характеристики, що й Xperia 10, випущений в лютому 2019 року, з головною відмінністю в камері.

Sony Xperia 8 Lite оснащений центральним процесором Snapdragon 630, 6-дюймовой дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ і співвідношенням сторін 21:9. В основній камері встановлені датчики зображення з роздільною здатністю 12 і 8 МП, а також об’єктиви з діафрагмою F / 1,8 і F / 2,4. Для порівняння в Xperia 10 встановлені датчики 13 (F / 2,0) і 5 Мп (F / 2,4).

У промо-матеріалах сказано, що Xperia 8 Lite дозволить робити дуже якісні фотографії, які дозволять підкреслити головний об’єкт в кадрі. Це вказує на те, що 8-мегапіксельна камера використовується для визначення глибини сцени. Також заявлено 2-кратний оптичний зум.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фронтальна камера має роздільну здатність 8 МП і об’єктив з діафрагмою F/2,0. Смартфон обладнаний аудіороз’ємом 3,5 мм зверху і портом USB-C знизу для зарядки акумулятора, ємність якого становить 2870 мАг. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 9 Pie. В Японії смартфон з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ флеш-пам’яті коштує $280.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.