Компанія vivo представила найкращий смартфон для школярів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія vivo офіційно представила смартфон серії У – Y1S, який ідеально підійде для школярів.

На що дивляться батьки, коли вибирають смартфон для дітей молодшого та середнього шкільного віку?
– об’ємна батарея, щоб дитина була завжди на зв’язку;
– стабільна робота смартфона;
– прийнятна ціна;

Виробник vivo гарантує якість смартфона, так як має міжнародну сертифікацію TÜV, яка знижує мерехтіння синьої точки в дисплеї на 40%, тим самим зменшуючи навантаження на очі дитини; має об’ємну батарею, зарядки якої 100% вистачить на один повний день і вам не доведеться переживати, що батарея несподівано «сяде»; має оптимізовану оболонку, що дає можливість приємного використання і рішення всіх задач школярів. А вартість цієї моделі всього 3399 грн.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Y1s натхненний красою природи з яскравим 6,22-дюймовим дисплеєм, акумулятором 4030 мА · год і Android ™ 10. Завдяки 3D-вигинам корпусу і невеликій вазі смартфон відмінно лежить в руці. vivo Y1s надійде у продаж з 24 серпня у кольорах «Оливковий чорний» і «Синя хвиля» у магазинах офіційних партнерів компанії, вартістю 3 399 грн.

Стильний дизайн

Смартфон Y1s оснащений дисплеєм Halo FullView ™ діагоналлю 6,22 дюйма. Завдяки високому співвідношенню площі екрану до фронтальної поверхні, яка дорівнює 88,6%, грати і дивитися відео – одне задоволення!
Пристрій важить усього 161 грам, а його товщина складає 8,28 міліметра.

Інтелектуальна камера

Використовуючи ексклюзивні функції поліпшення рис обличчя від vivo, можна поліпшити тон і текстуру шкіри. Так просто відкрити свою справжню і природну красу!
Камера створює виразний контраст, м’яко відокремлюючи людину на передньому плані від фону, щоб вона опинилась в центрі уваги.

Чудова продуктивність

Акумулятор ємністю 4030 мА · год з ексклюзивною системою енергоспоживання допомагає смартфону Y1s працювати довше, а користувачеві – насолоджуватися іграми, переглядом відео та іншими задачами. Завдяки 32 ГБ вбудованої пам’яті можна зберігати більше фотографій, файлів і додатків. А якщо використовувати SD-карту, обсяг пам’яті смартфона Y1s складе цілих 256 ГБ.
Інтелектуальна функція розблокування по обличчу працює миттєво. Доступ до пристрою неймовірно простий та інтуїтивний.
У розділі «Налаштування» можна знайти масу можливостей для зміни анімації екрану при розблокуванні смартфона, розпізнаванні обличчя та інших дій.
Коли настає ніч, можна переключитися на темну тему, щоб продовжити час роботи смартфона і подбати про свій зір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.