Реліз iPhone 12 призведе до зняття з виробництва iPhone 11 Pro та iPhone XR

Apple планує відмовитися від своїх двох найбільш популярних смартфонів 2019 року відразу після запуску iPhone 12. Реліз новинки знизить вартість iPhone 11 до $549 одночасно з цим буде припинено виробництво iPhone 11 Pro і iPhone XR.

Згідно з новою інформацією від тіпстера iAppleTimes, базова модель iPhone 11 не буде знята з виробництва, але її ціна буде знижена на $150. Зниження вартості флагмана попереднього покоління не має сенсу, оскільки падіння ціни на висококласну модель може підірвати клієнтську базу майбутньої серії iPhone 12. Крім того, кажуть, що остання лінійка складається з чотирьох різних конфігурацій, тому зниження ціни на iPhone 11 може привести до того, що він буде позиціонуватися як пропозиція середнього класу для покупців.

Зняття з виробництва iPhone XR все ж трохи більш розумно, враховуючи, що пристрій було випущено ще в 2018 році. З тих пір це була одна з найбільш продаваних моделей в своєму поколінні. Можливо, буде презентована оновлена версія цього смартфона. На жаль, інсайд все ще не отримав підтвердження, так що поки поставтеся до інформації максимально прискіпливо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.