Poco X3 отримає камеру на 64 МП та швидку зарядку потужністю 33W

Компанія Poco недавно тизерила новий смартфон, який повинен отримати підвищену частоту оновлення дисплея, і зараз про нього стало відомо трохи більше завдяки сертифікації у FCC. Згідно з інформацією, яка є на даний момент, він отримає основну камеру на 64 МП з підтримкою штучного інтелекту, про що каже напис на задній панелі. 

Однією з головних фішок Poco X3 (а саме так повинен називатися новий смартфон) буде справді хороший акумулятор, об’єм якого складе 5160 мАг. Буде підтримка швидкої зарядки потужністю 33W. Нагадаємо, що у попередньому поколінні, Poco X2, був акумулятор об’ємом 4500 мАг та швидка зарядка потужністю 27W. Також стало відомо, що смартфон отримає підтримку Wi-Fi 802.11ac та Bluetooth 5.1. Також повинен бути модуль NFC для безконтактної оплати. 

Головною перевагою нового Poco X3, яка і стане його головною фішкою у порівнянні з OnePlus Nord, повинен стати флагманський AMOLED-дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Діагональ повинна бути на рівні 6.5 дюймів, роздільна здатність – Full HD+. Нагадаємо, що OnePlus Nord отримав OLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц. Якщо компанії Xiaomi вийде зробити Poco X3 більш привабливим варіантом, ніж OnePlus Nord, при цьому ще й за нижчою ціною, у смартфона є всі шанси стати бестселером. Очікується, що Poco X3 презентують вже найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.