Смартфони

Samsung припиняє виробництво популярних смартфонів

Share

Ресурс Gizchina повідомив про те, що південнокорейська корпорація Samsung припиняє виробництво популярних смартфонів, тому що вона хоче об’єднати дві преміальних модельні ряди в один. Уже в першій половині наступного року виявиться офіційно представлений, а потім і випущений на ринок, флагманський телефон Galaxy S21, оснащений за останнім словом техніки і технологій. Йому приписують цілу масу різних особливостей, якими він так і чи інакше гарантовано зможе приємно порадувати всіх користувачів, які чекають його анонса. При цьому, як виявилося, мобільний пристрій стане першим в історії компанії, похвалитися яким виявиться під силу стилусом S Pen.

Зустріти такі стілуси можливо виключно в мобільних пристроях з лінійки Galaxy Note, проте її в 2021 році, як пише джерело, збираються закрити. Іншими словами, компанія Samsung збирається відмовитися від даної серії, в зв’язку з чим нових моделей, що випускаються в її рамках, вже не буде. Замість потенційного Galaxy Note S21, який ніби як повинно було випустити в серпні наступного року, компанія додасть всі «фішки» і особливості цього телефону в Galaxy S21, а самій основною і головною серед всіх таких виявиться стилус S Pen, що дозволяє взаємодіяти з мобільним пристроєм НЕ за допомогою пальця, а за рахунок цього стилуса.

При цьому, як повідомляється, компанія Samsung збирається впровадити даний стилус лише у флагманську модель свого нового мобільного пристрою топового рівня, тобто в Galaxy S21 Ultra, хоча далеко не факт, що новинка отримає саме таке найменування. Даний телефон, будучи неймовірно просунутим, повинен буде отримати потужний процесор і інші «фішки», проте розраховувати на те, що купити його стане можливим менш ніж за 40 000 гривень, точно не варто. Презентація нових флагманів південнокорейської корпорації, найімовірніше, відбудеться в кінці лютого 2021 року в рамках виставки MWC 2021. В ході даного заходу компанія-виробник повинна буде офіційно анонсувати такі новинки, як Galaxy S21, S21 Plus і S21 Ultra. Втім, точних даних на цей рахунок ще немає.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Повні характеристики Google Pixel 8a розкрито в опублікованому PDF-файлі

    Подробиці про майбутні пристрої Google поступово розкриваються, і Pixel 8a не є винятком. Очікуваний запуск…

    05.05.2024

    Нова функція ШІ в iOS 18 дозволить автоматично створювати короткий зміст довгих повідомлень

    Apple переходить на новий рівень зручності для своїх користувачів за допомогою штучного інтелекту iOS 18.…

    05.05.2024

    Чи можна заряджати смартфон усю ніч

    Для багатьох власників смартфонів залишати гаджети заряджатися на ніч - це питання, яке викликає занепокоєння…

    05.05.2024

    Топ-3 найкращих смартфонів Xiaomi

    Xiaomi є китайським брендом, який активно розвивається та користується величезною популярністю у всьому світі. Він…

    05.05.2024

    Оновлення MIUI 14 від Xiaomi: фішки та переваги

    Смартфони китайського бренду працюють на основі прошивки MIUI. Зручний інтерфейс та простота в управлінні –…

    05.05.2024

    Київстар запропонував абонентам дешевий тариф для пенсіонерів

    Мобільний оператор "Київстар" розповів клієнтам про тариф без інтернету, який буде корисним людям похилого віку,…

    05.05.2024