Характеристики OPPO F17 і F17 Pro витекли в мережу до презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тиждень тому представництво бренду OPPO в Індії стало активно тизерить нову модель фірмового смартфона під назвою OPPO F17. Хоча офіційна дата презентації пристрою ще не підтверджена, авторитетному инсайдеру вдалося роздобути технічні характеристики новинки задовго до анонса.

Автором витоку став відомий мережевий інформатор Ішан Агарвал – він стверджує, що новинка буде представлена ​​в двох модифікаціях: базової OPPO F17 і просунутої F17 Pro. Старша версія отримає 6,43-дюймовий Super AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD + і врізаною подвійною фронтальною камерою, представленої 16-мегапіксельним датчиком і сенсором, що відповідають за прорахунок глибини зображення.

На тильній стороні пристрою розміститься квадратний модуль основної камери, представлений датчиками на 48, 8, 2 і 2 мегапікселя. За продуктивність апарату буде відповідати процесор MediaTek Helio P95. Новинка отримає акумулятор ємністю 4000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки VOOC Flash Charge потужністю до 30 Вт і 8/128 ГБ пам’яті. Вказані і передбачувані розміри пристрою, які складуть 160,14 x 73,7 x 7,48 міліметра при вазі 164 грами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У базовій моделі OPPO F17 буде 6,44-дюймовий дисплей з одною фронтальною камерою і ідентичним компонуванням тильного модуля, за винятком головного датчика на 16 Мп (замість 48-мегапіксельного у версії Pro). «Серцем» моделі імовірно стане восьмиядерний чіп Snapdragon 662. Гаджет також приписують акумулятор ємністю 4000 мАг з швидкою зарядкою потужністю до 30 Вт і 6/128 ГБ пам’яті.

За даними джерела, вартість новинок не перевищить $ 333.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.