Samsung Galaxy Z Fold 2 посилив головний недолік Galaxy Z Fold

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung представила смартфон Galaxy Z Fold 2 5G з гнучким екраном ще на початку цього місяця, але в продаж він надійде тільки у вересні. Ми вже повідомляли, що дратує багатьох складка в місці згину екрану нікуди не поділася, а тепер у нас є можливість порівняти цей елемент на двох поколіннях Samsung Galaxy Z Fold.

Фотографія наочно підтверджує, що Samsung Galaxy Z Fold2 ні на трошки не поліпшив головний недолік Samsung Galaxy Z Fold. Тобто складка на екрані не просто помітна, а прямо таки кидається в очі. Можливо, такий ефект створюється через висвітлення, але складка на екрані у Samsung Galaxy Z Fold 2 виражена сильніше, ніж у оригінального Samsung Galaxy Z Fold.

Нагадаємо, новий смартфон отримав два «безмежних» дисплея Infinity-O з тонкими рамками, включаючи 6,2-дюймовий зовнішній і 7,6-дюймовий внутрішній з частотою оновлення зображення 120 Гц.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 865+, він отримав 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 і 256 ГБ вбудованої флеш-пам’яті UFS 3.1, а також акумулятор ємністю 4500 мА · год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.