Nokia показала новітні кнопкові телефони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HMD Global довелося відкласти кілька запусків через пандемію COVID-19, але тепер фінська компанія готова представити нові смартфони і кнопкові телефони під брендом Nokia.

На офіційній сторінці Nokia в Twitter опублікували зображення нових кнопкових телефонів з можливістю підключення до мережі 4G. Презентація новинок очікується вже 25 серпня в Індії.

У списку присутній оновлений Nokia 215, який, швидше за все, вийде під назвами Nokia 215 (2020) або Nokia 215 4G. Швидше за все, він стане найдоступнішим телефоном з підтримкою 4G в каталозі пристроїв Nokia Mobile. Телефон позбавлений камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також очікується поява моделі Nokia 225, яку можна називати розумним кнопковим телефоном, так як він буде підтримувати такі додатки, як YouTube і Facebook.

Назва третього телефону не повідомляється, проте відомо, що вона проходить під кодовою назвою Nokia Leo Basic. Він також запропонує підтримку WhatsApp і Facebook і матиме спеціальну кнопку на бічній стороні телефону. Ймовірно, вона призначена для запуску голосового помічника Google Assistant.

Всі три нові телефони Nokia повинні працювати під управлінням операційної системи KaiOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.