iPhone 11 Pro і iPhone XR скоро знімуть з виробництва, і ось чому

Apple зовсім скоро припинить випуск iPhone XR, замість якого бажаючим придбати недорогий смартфон Apple будуть пропонувати iPhone SE 2020

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Замість звичайного вересневого анонса лінійки нових смартфонів iPhone компанія Apple, за чутками, перенесла презентацію на жовтень. Згідно свіжої інформації, відразу ж після анонса нових смартфонів Apple припинить випуск старих моделей.

Джерелом нової інформації виступив інсайдер під ніком @iAppleTimes, який має контакти в Apple. Він стверджує, що Apple зовсім скоро припинить випуск iPhone XR, замість якого бажаючим придбати недорогий смартфон Apple будуть пропонувати iPhone SE 2020. Справа в тому, що компанія не хоче ще більше знижувати ціну iPhone XR.

Також на ринку залишиться iPhone 11, який є найбільш продаваним смартфоном в багатьох країнах світу. При цьому ціна на торішню модель буде знижена до 549 доларів. Зараз смартфон пропонується за ціною від 699 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У повідомленні також йдеться, що Apple припинить випуск iPhone 11 Pro і 11 Pro Max. У минулому році компанія прийняла аналогічне рішення, представивши серію iPhone 11 і знявши з виробництва iPhone XS і iPhone XS Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.