Повний список смартфонів і дати їх оновлення до MIUI 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпорація Xiaomi випустила в світ черговий графік оновлення смартфонів до MIUI 12. В оприлюдненому напередодні переліку містяться назви понад півсотні пристроїв власного виробництва і дітищ дочірніх брендів Redmi і Poco.

Відмінність обговорюваного списку від попередніх – більше конкретики. Автори переліку, зокрема, повідомили користувачів про орієнтовні терміни отримання прошивки в прив’язці до регіонів планети, оголосили строки поставки оновлення та його поточний статус (готово, скоро буде, очікується до кінця року і т.д.)

Російських власників пристроїв порадувала окрема графа, що оповідає про терміни появи в країні MIUI 12 для тих чи інших пристроїв. Найщасливіші користувачі отримають доведену до належної кондиції версію операційки вже в серпні, протягом найближчих тижнів (a few weeks) або дуже скоро (soon).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інші використані в таблиці скорочення – Expected (очікується), N / A (до кінця року) і Released (видано, готове).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.