В Apple надихалися iPhone 4 при створенні iPhone 12

Експерти проаналізували дані про новий iPhone 12 і вважають, що при його створенні в Apple надихалися моделлю iPhone 4. У смартфонів з актуальною лінійки багато спільного в дизайні з апаратом, випущеному в 2010 році.

Шанувальники чекають презентації iPhone 12, гадаючи, яким виявиться новий апарат від “яблучного” бренду. Традиційно, інформації про новинку небагато, але інсайдери вже зуміли отримати деякі важливі дані. Наприклад, в їх розпорядженні опинилися фотографії, На яких частково можна розглянути дизайн пристроїв. Витік стався через посередників, що займаються випуском аксесуарів, в даному випадку чохлів для смартфонів.

Зроблені знімки демонструють, в торцевій частині девайса є фізична кнопка, а камери будуть схожі на ті, що застосовувалися в минулому поколінні. Крім того, на зображеннях можна розглянути прямі грані вироби. Аналогічне дизайнерське рішення застосовували при проектуванні iPhone 4. Не виключено і наявність металевої бокової кромки.

Демонструють інсайдерські знімки і четверту модель в лінійці. Вони підтверджують розширення числа гаджетів в новому поколінні. Найменший з них виявиться найбільш схожий зовні з класичною моделлю, представленої на ринку ще Стівом Джобсом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.