Перше офіційне відео смартфона ZTE Axon 20 5G з підекранною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія ZTE опублікувала перший офіційний рекламний ролик ZTE Axon 20 5G, який повинен стати першим в світі комерційно доступним смартфон з фронтальною камерою, що розташована під поверхнею екрана.

У цьому тизері нам демонструють, що розробники ZTE Axon 20 5G відмовилися від звичних сьогодні місць розташування фронтальної камери.

Раніше керівництво компанії заявило, що реалізувати фронтальну камеру під екраном було надзвичайно складно в плані використовуваних технологій, а також вартості виробництва, але ZTE впоралася з поставленим завданням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ZTE Axon 20 5G буде досить легким і тонким смартфоном при масі 198 і товщині 7,9 мм. Згідно з інформацією, вказаною в базі даних TENAA, смартфон побудований на базі однокристальної системи Snapdragon 765G. екран пристрою має діагональ 6,92 дюйма при роздільній здатності 2460 х 1080, він виконаний за технологією OLED.

В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 64, 8, 2 і 2 Мп. Фронтальна камера буде 32-мегапіксельною. Ємність акумулятора ZTE A20 5G становить 4120 мА • год, смартфон працює під управлінням операційної системи Android 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.