У Мережі з’явилися зображення найдешевшого смартфона Honor з 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Всесвітній мережі з’явилися зображення найдешевшого смартфона бренду Honor, імовірно, гаджет буде підтримувати мобільні мережі 5G. Акумулятор очікуваного девайса володіє ємністю 5 тис. МА • год.

Зображення новинки опубліковані в базі китайського регулятора ТENAA, модельний номер апарату – NZA-AN00. Імовірно, черговийсмартфонбренду Honor, контрольованого компанією Huawei, відноситься до бюджетного сегменту. Пристрій отримає процесор з вісьмома ядрами, при цьому частота складе 2,0 ГГц, передбачається робота в складі однієї з SoC MediaTek. Апарат отримав дисплей діагоналлю 6,6 дюйма роздільною здатністю 1600 х 720 пікселів. Встановлено модем 5G, дактилоскопію розташований на бічній частині корпусу. Є стандартний 3,5 мм роз’єм для стерео-навушників, передбачений також слот для карт пам’яті microSD. Мобільний пристрій буде працювати на операційній системі Android 10.

Компанія Huawei запропонує дві версії смартфона Honor з 5G: 4/64 ГБ і 6/128 ГБ двох видів пам’яті. Основна камера має три сенсора. Про дату виходу на ринок смартфона моделі NZA-AN00 не повідомляється, в той же час найближчим захід бренду, присвячене анонсу нових виробів, очікується 4 вересня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.