Власники Galaxy Note20 Ultra масово скаржаться на камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перші власники флагманського преміального смартфона Samsung Galaxy Note20 Ultra стали масово скаржитися на кілька характерних недоліків камери в новинці. Таких користувачів зовсім не так багато, тому що міжнародна відкритий продаж Samsung Galaxy Note20 почнеться тільки 21 серпня, тобто з завтрашнього дня, і поки в силі попередній продаж і вже почалися перші замовлення. Однак на форумах Samsung таких скарг вже «десятки», а загальна кількість перевищує сотню.

Більшість користувачів повідомляють про помітних щілинах в модулі камери, а деякі помітили частинки пилу і краплі конденсату під скляною панеллю, що закриває камеру. Все це може бути ознакою поганого дизайну, але в Samsung поки не зізнаються типові проблеми з першою партією Galaxy Note20 Ultra. Одного разу з’явилася інформація про те, що камера Galaxy Note20 «запотіла».
Тоді власник пристрою з Південної Кореї, помітивши проблему з запотівання, відніс пристрій в офіційний сервіс Samsung, де заявив, що така поведінка є нормальним при зниженні температури. Тепер можна сміливо сказати, що цей випадок непоодинокий.

У місцевій пресі в Південній Кореї Samsung заявила, що невеликий конденсат сам по собі не є ознакою виробничий дефект і не повинен впливати на функціональність. Однак в даний час Samsung вивчає відгуки і скарги.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.