Інсайдер назвав дату презентації Google Pixel 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку серпня Google представила свій найдоступніший смартфон Pixel 4a, лише побіжно згадавши про плани випустити 5G-версію бюджетника, а також флагманський Pixel 5. Тепер же авторитетний мережевий інформатор поділився передбачуваною датою презентації новинок, а також назвав терміни надходження пристроїв у продаж.

За даними авторитетного інсайдера Джона Проссером, Google готується анонсувати доступний Pixel 4a з підтримкою мереж п’ятого покоління в декількох варіантах забарвлення. Так, гаджет в чорному корпусі може бути представлений компанією вже 30 вересня одночасно з флагманським Pixel 5 в чорному і зеленому виконаннях.

У жовтні ж Google, за словами інформатора, випустить білу версію Pixel 4a 5G. Крім того, якщо вірити Проссером, то передзамовлення на новинки відкриється лише 8 жовтня. Минулі витоку вказували на плани виробника встановити в 5G-бюджетник процесор Snapdragon 765G. Його очікувана роздрібна вартість становить $ 499. Що стосується флагманського Pixel 5, то за базову версію новинки американська компанія, за чутками, встановить ціну в $ 699.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.