Що новенького додасть Huawei на смартфони з EMUI 11 і Android 11

Список очікуваних функціонально і поліпшень з'явився до релізу

Компанія Huawei зараз готується до запуску нової версії фірмової оболонки EMUI 11 на основі свіжої версії операційної системи Android 11. 

Точний перелік нововведень розробники поки не анонсували. Тим часом в мережі з’явився список очікуваних нових функціонально і поліпшень. Інформацією поділився модератор в офіційному співтоваристві Huawei. 

У EMUI 11 очікуються вдосконалені версії ряду фірмових технологій, в тому числі подальша доробка технології графічного прискорення GPU Turbo, поліпшена робота в режимі використання смартфона однією рукою, подальше вдосконалення жестової управління, розширення сфери охоплення і нові настройки для темної теми, розширення підтримки технології швидкого обміну даними Huawei Share OneHop на раніше не підтримуються смартфони Huawei і пристрої інших виробників. 

Також очікується подальша робота над безпекою пристроїв і покращений «літаковий» режим, нові значки додатків і нові кольори.  

Джерело не можна назвати офіційним, але список дає уявлення про те, що нас може чекати в найближчому майбутньому. Офіційний анонс EMUI 11 очікується на конференції для розробників HDC 2020 року, яку Huawei проведе з 10 по 12 вересня 2020 року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.