Глава Xiaomi прокоментував чутки про розробку прозорого смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi не планує випускати смартфони з прозорим корпусом, про що заявив її глава Лей Цзюнь в своєму акаунті в Weibo.

Керівник компанії пояснив, що виробництво такого телефону є занадто технологічно складним процесом. Лей Цзюнь відзначив, що в лінійці смартфонів Xiaomi є гаджети з прозорою задньою кришкою, крізь яку можна розгледіти “начинку” пристрою. Цим гаджетом є флагманська модель Xiaomi Mi 10 Ultra.

Як уточнюють експерти, у виробників навряд чи вийде створити прозорий пристрій, тому що за його дисплеєм прихована значна частина компонентів девайса. При цьому створення телевізора з прозорою матрицею цілком реально, оскільки елементи конструкції можна перенести всередину підставки. Минулого тижня Xiaomi представила нову розробку – телевізор з прозорою панеллю – Mi TV Lux Transparent Edition.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.