Дизайн всіх версій iPhone 12 показали на якісних макетах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В очікуванні презентації лінійки iPhone 12 в мережі з’являється все більше інсайдерської інформації про майбутні новинки. Свіжа публікація ізраїльського ресурсу HaAppelistim присвячена дизайну неанонсовані гаджетів, продемонстрованому на прикладі якісних макетів, призначених для виробників чохлів і багато в чому відповідають реальним прототипам.

Зображення дозволяють оцінити особливості корпусу майбутніх флагманів, хоча і не дають уявлення про розмір «чубчика» у новинок – за чутками, він повинен зменшитися порівняно з актуальних поколінням. Зате чохли дають чітке уявлення про розміщення динаміків, кнопок і порту для зарядки, а також про форму і габаритах блоків основних камер iPhone 12.

Згідно інсайдерської інформації, молодші моделі лінійки отримають модуль тильній камери з двома сенсорами, а Pro-версії – три об’єктива і сканер LiDAR. Очікується, що серія iPhone 12 складатиметься з чотирьох пристроїв з трьома різними розмірами дисплея: один 5,4-дюймовий апарат, два з діагоналлю 6,1 дюйма і 6,7-дюймовий пристрій. Точна дата анонса новинок як і раніше невідома: очікується, що презентація відбудеться не пізніше жовтня поточного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.