Samsung провернула несподіваний «фокус» з навушниками Galaxy Note 20 і Note 20 Ultra

Навушників в комплекті не виявилося, але їх все ж можна отримати ...

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року назріває не дуже гарна тенденція в індустрії мобільних пристроїв, коли виробники роблять більш убогим стандартний комплект поставки, навіть у випадку з преміальними телефонами. З чуток, смартфони Apple iPhone 12 будуть поставлятися без зарядного пристрою і навушників. Також є відомості, що Samsung розглядає можливість відмови від зарядного пристрою в майбутньому флагмані.

Сьогодні з’явилися відомості про те, що новітні флагманські смартфони Samsung Galaxy Note 20 і Note 20 Ultra, які призначені для Америки, швидше всього Північної, позбавлені фірмових навушників AKG, настільки звичних для покупців флагманських пристроїв південнокорейського виробника.

Хоча компанія Samsung заявила, що вона відправить покупцям Samsung Galaxy Note 20 і Note 20 Ultra навушники абсолютно безкоштовно, якщо вони дійсно потрібні покупцю. Вам потрібно просто звернутися до служби підтримки Samsung і надати їм підтвердження покупки. Дана пропозиція поширюється тільки на смартфони Galaxy Note 20, що продаються в Північній Америці. Ці навушники пропонуються окремо за ціною 30 доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія заявила, що покупці флагманських смартфонів в Північній Америці зазвичай вибирають Bluetooth-навушники. За статистикою, використання дротяних навушників неухильно знижується, тому навушники було вирішено було прибрати з комплекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.