Тонкий корпус та довготривала автономність: презентація нових смартфонів Realme відбудеться 1 вересня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme ще не затвердила дату наступної конференції. Однак директор по маркетингу Realme Сю Ци повідомив про появу нових смартфонів, схоже, що компанія може готуватися до запуску нових телефонів в Китаї найближчим часом. Передбачається, що серія Realme 7 або X7 може стати офіційною 1 вересня. Останнє повідомлення з облікового запису Realme Weibo передбачає, що вона може підтвердити дату запуску завтра.

Вчора директор з маркетингу Realme опублікував в Weibo повідомлення із зображенням банки 7up і текстом «скоро нові». Передбачається, що цифра 7 може бути натяком на серію Realme 7 або X7. В іншому його повідомленні сказано, що нові телефони будуть мати тонкий форм-фактор і при цьому забезпечувати довготривалу автономність.

Вчора тіпстер Digital Chat Station з Китаю заявив, що розміри двох прийдешніх телефонів Realme вийшли дуже компактними, а в якості джерела живлення використовуються акумулятори ємністю на 4300 мАг і 4500 мАг. Також повідомляється, що два телефони оснащені швидкою зарядкою потужністю 65 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.