В’єтнамські iPhone скоро заповнять ринок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після того, як Apple попросила розширити виробництво, Luxshare побудувала новий завод на 30 гектарах всього за 5 місяців.

Apple розглядає можливість розпочати складання своїх iPhone у В’єтнамі. У новому звіті говориться, що компанія недавно відвідала завод компанії Luxshare, щоб перевірити його готовність і умови життя робітників.

Тан Дуе Бан (Tang Due Bang), менеджер Luxshare зі зв’язків з громадськістю, повідомив місцевим ЗМІ, що Apple відвідала фабрику в промисловому парку Ван Чунг. Представники компанії хотіли перевірити, наскільки готовим для виробництва є підприємство, чи є у неї все необхідне для початку збірки iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно компанія Luxshare запросила фінансову підтримку для розширення виробництва AirPods і, як повідомляють джерела, отримала її. Крім того, після того, як Apple попросила розширити виробництво, компанія побудувала новий завод на 30 гектарах всього за 5 місяців.

На даний момент в Luxshare працює близько 28000 співробітників, але їх кількість може легко вирости до 50000 і навіть 60000 осіб, якщо компанія отримає схвалення на збірку iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.